You are hereSoutu

SoutuNaisten yksikkö Eija Kangas SM-hopea

Kirkkoveneet SM-sekasarja pitkät matkat SM-hopea

Tervetuloa kokemaan soudun riemua Vipassa!

Vihtavuoren pamauksen soutajat treenaavat avovedessä kahdesti viikossa läpi kesän. Soutujaostolla on lisäksi yksikkö- ja kaksikkoveneet pienvenesoudusta kiinnostuneiden käyttöön. Mukaan joukkueeseen ovat tervetulleita sekä totisemmin kilpailullisin tavoittein harjoittelevat urheilijat kun kestävyysliikunnasta innostuneet ulkonaliikkujat. Harjoitusten lisäksi osallistumme useisiin kilpailuihin kuten Sulkavan Suursoutuihin. Tutustu tulossa oleviin tapahtumiin Vipasoudun Nimenhuuto-sivuilla. Tervetuloa tutustumaan soutuun upeissa Päijänteen ja Leppäveden maisemissa!

 

Soutuharjoitukset kesäisin 

 

Kesäisin toukokuusta elo-syyskuulle järjestämme kirkkoveneharjoituksia kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin:

Tarkemmat harjoitusajat, harjoituksiin ilmoittautuminen ja muut soutujaoston tapahtumat julkaistaan sivuilla: vipasoutu.nimenhuuto.com

Tapahtumakalenteri Nimenhuudossa

Harjoituksista, kilpailuista, talkoista ja muista tapahtumista tiedotetaan Vipasoudun Nimenhuuto-sivuilla: vipasoutu.nimenhuuto.com

Jos et vielä ole seuran jäsen, mutta haluat tulla tutustumaan soutuun, ota yhteyttä soutujaoston puheenjohtajaan, sihteeriin tai johonkin tuntemaasi soutajaan. Yhteystiedot löydät tämän sivun lopusta. Tule kokeilemaan soutua maksutta harjoituksiin. Muutaman kerran jälkeen voit päättää, onko laji sinun lajisi. Kesäisin järjestämme erityisesti uusille soudusta kiinnostuneille muutamia tutustumissoutuja.

 

Sisäsoutu

Sisäsoutu on tehokas laji aerobiseen ja anaerobiseen harjoitteluun. Sisäsoutulaitteella pääset opettelemaan ja kehittämään myös vesillä hyödyllistä soututekniikkaa vaihtelevien harjoituksien parissa. Soutuergolla voi tehdä erilaisia peruskestävyyttä sekä vauhti- ja maksimikestävyyttä kehittäviä harjoitteita itsenäisesti tai ohjatusti soutuspinning-tunneilla.

Lisätietoa sisäsoudusta

Jäsenmaksu ja maksaminen

Vihtavuoren pamauksen jäsenmaksu vuonna 2019 on 10,00 euroa. Sen lisäksi soutujaosto perii 20 euron toimintamaksun jäsenten sitouttamiseksi toimintaan. Maksa jäsenmaksu ja toimintamaksu, yhteensä 30 euroa seuran tilille: KSOP 522122-46898 FI22 5221 2240 0068 98 tai Nordea 131730-53595 FI66 1317 3000 0535 95. Viestikenttään jäsenen/jäsenten nimet + teksti "Jäsenmaksu ja soutujaoston toimintamaksu" + osoite.

Kolmella kympillä vuodessa saat upeita liikunta- ja urheiluelämyksiä ja mukavaa yhdessä oloa samanhenkisessä seurassa sekä jäsenten lisäetuja. Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen ja tietoa muista eduista kuten kylpylä-hotelli Peurungan maksuttomista illoista jäsenille löydät Jäsenyys-sivulta.

 

Kirkkoveneiden vuokraus

Soutujaosto vuokraa muille seuroille, tyhy-toimintaan ja kilpailuihin kahta hyvin huollettua kirkkovenettä perämiehellä tai ilman. Kirkkkoveneitä säilytetään läpi kesän hotelli Alban rannassa Jyväsjärvellä. Tarvittaessa kirkkoveneet kuljetetaan vuokraajan haluamaan paikkaan.

Yhteydenotot:

vipa.venevuokraus (a) gmail.com tai Harri Metsäranta, p. 050 5201181.

 

 

Soutujaoston yhteystiedot:

Harjoitukset, talkoot ja muut tapahtumat, ilmoittautuminen: vipasoutu.nimenhuuto.com

Vihtavuoren pamauksen soutujaosto Facebookissa

Soutujaoston kotisivut: www.vihtavuorenpamaus.net/soutu

Puheenjohtaja:

Heli Peltola, p. 050 413 2467
heliapila (a) gmail.com

Sihteeri:


Juha Tuikkanen, p. 050 3840 403
juha.tuikkanen (a) valio.fi

 

 

Veneiden vuokraus:

vipa.venevuokraus (a) gmail.com
Harri Metsäranta, p. 050 5201181 ja
Ilkka Riikonen, p. 050 355 5058

 

Väline- ja talkoovastaava:

Jorma Hytönen, p. 040 5867460
jorma.hytonen (a) skanska.fi

 


   webmaster
Sulkavan Soutu 2013, sekajoukkue   Sisäsoutua 8.12.2013