You are hereSoutu

SoutuNaisten yksikkö Eija Kangas SM-hopea

Kirkkoveneet SM-sekasarja pitkät matkat SM-hopea

Tervetuloa kokemaan soudun riemua Vipassa!

Jälleen uusi kesä lähestyy ja Vihtavuoren pamauksen soutajat treenaavat avovedessä kahdesti viikossa läpi kesän. Mukaan joukkueeseen ovat tervetulleita sekä totisemmin kilpailullisin tavoittein harjoittelevat urheilijat kun kestävyysliikunnasta innostuneet ulkonaliikkujat. Harjoitusten lisäksi osallistumme useisiin kilpailuihin kuten Sulkavan Suursoutuihin. Tutustu tulossa oleviin tapahtumiin Vipasoudun Nimenhuuto-sivuilla. Kesällä 2018 järjestämme myös Kirkkoveneiden keskimatkojen SM-kilpailut sekä uuden yleisöystävällisen jännittävän pienveneviesti-kilpailun 9. - 10.6.2018 keskellä Jyväskylää Jyväsjärvellä. Tervetuloa soutamaan!

 

Soutuharjoitukset kesällä 

 

Kesäisin toukokuusta elo-syyskuulle järjestämme kirkkoveneharjoituksia kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin:

Tarkemmat harjoitusajat, harjoituksiin ilmoittautuminen ja muut soutujaoston tapahtumat julkaistaan sivuilla: vipasoutu.nimenhuuto.com

Tapahtumakalenteri Nimenhuudossa

Harjoituksista, kilpailuista, talkoista ja muista tapahtumista tiedotetaan Vipasoudun Nimenhuuto-sivuilla, jossa myös kaikki seuran jäsenmaksun maksaneet jäsenet voivat ilmoittautua mukaan: vipasoutu.nimenhuuto.com

Jos et vielä ole seuran jäsen, mutta haluat tulla tutustumaan soutuun, ota yhteyttä soutujaoston puheenjohtajaan, sihteeriin tai tuntemaasi soutajaan. Yhteystiedot löydät tämän sivun lopusta. Tule kokeilemaan soutua maksutta harjoituksiin. Muutaman kerran jälkeen voit päättää, onko laji sinun lajisi. Kesäisin järjestämme erityisesti uusille soudusta kiinnostuneille muutamia tutustumissoutuja.

 

Sisäsoutu

Sisäsoutu on tehokas laji aerobiseen ja anaerobiseen harjoitteluun. Sisäsoutulaitteella pääset opettelemaan ja kehittämään myös vesillä hyödyllistä soututekniikkaa vaihtelevien harjoituksien parissa. Soutuergolla voi tehdä erilaisia peruskestävyyttä sekä vauhti- ja maksimikestävyyttä kehittäviä harjoitteita itsenäisesti tai ohjatusti soutuspinning-tunneilla.

Lisätietoa sisäsoudusta

Jäsenmaksu ja maksaminen

Vihtavuoren pamauksen jäsenmaksu vuonna 2018 on 10,00 euroa. Se maksetaan seuran pankkitilille ja sitä vastaan saat upeita liikunta- ja urheiluelämyksiä samanhenkisessä seurassa sekä jäsenten lisäetuja. Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen ja tietoa muista eduista kuten kylpylä-hotelli Peurungan maksuttomista illoista jäsenille löydät Jäsenyys-sivulta.

 

Soutujaoston yhteystiedot:

Harjoitukset, talkoot ja muut tapahtumat, ilmoittautuminen: vipasoutu.nimenhuuto.com

Vihtavuoren pamauksen soutujaosto Facebookissa

Soutujaoston kotisivut: www.vihtavuorenpamaus.net/soutu

Puheenjohtaja:

Juha Tuikkanen, p. 050 3840 403
juha.tuikkanen (a) valio.fi


Sihteeri ja tiedottaja:

Heli Peltola, p. 050 4132467
heliapila (a) gmail.com

 

 

Veneiden vuokraus:

vipa.venevuokraus (a) gmail.com
Harri Metsäranta, p. 050 5201181 ja
Ilkka Riikonen, p. 050 355 5058

 

Väline- ja talkoovastaava:

Jorma Hytönen, p. 040 5867460
jorma.hytonen (a) skanska.fi

 


   webmaster
Sulkavan Soutu 2013, sekajoukkue   Sisäsoutua 8.12.2013