You are hereUusien suunnistuspaitojen sovitus ja tilaus

Uusien suunnistuspaitojen sovitus ja tilaus


By Elina Alvoittu - Posted on 06 Helmikuu 2017

Olemme tilaamassa uusia suunnistuspaitoja seuran jäsenille. Jaoston päätöksen mukaisesti seura maksaa jäsenen paidasta puolet ja jos tilaa toisen niin siitä maksetaan 1/4 osa. Sovitukset ja tilaukset tehdään kolmen seuraavan viikon aikana, siten että tilaus laitetaan eteenpäin viikon 8 lopulla.

Paitoja pääsee sovittamaan lauantain salivuorolla Vihtavuoressa 11.2 ja 18.2 klo 16.00. Mukana lista johon merkitään tilattu tuote. Ottakaa sählymailat mukaan niin pelataan sählyä sovituksen jälkeen. Jos joku ei pääse tuolloin sovittamaan niin meille Viljaminkuja 2 osoitteeseen voi tulla sovittamaan 14.2 klo 18-19. Jos nämä ajat eivät sovi, soita minulle niin yritetään järjestää muu aika.

Lisäksi on mahdollisuus tilata lyhyitä suunnistustrikoita ja lyhyitä suunnistushousuja. (ei seuratukea) Ohessa uuden suunnistuspaidan kuva (naisten kilpamalli) Hinnat ilman seuratukea.

Speed kilpamallin paita 50 euroa (miesten ja naisten malli)

Rapid kuntomallin paita 34 euroa(miesten ja naisten malli) Molemmista löytyy myös juniorikoot.

Lyhyet Extreme O pants suunnistushousut 39 euroa (unisex malli, musta valkoinen)

Lyhyet Trail 3/4 trikoot 47 euroa (mustat, naisten, miesten ja lasten malli)

Toimitusaika 6 viikkoa tilauksesta. Kaikkia Trimtexin tuotteita on mahdollisuus jatkossa tilata -25% alennuksella suoraan nettikaupasta kotiin toimitettuna.

Tästä pääset katsomaan paitaa seuraväreissä.