You are hereEnsimmäinen Peurunka Rogaining

Ensimmäinen Peurunka Rogaining


By admin - Posted on 02 Lokakuu 2016

Järjestyksessään ensimmäiset Peurunka Rogaining kilpailut saatiin päätökseen eilen illalla, viimeisten kilpailijoiden tullessa maaliin hämärän rajamailla. Järjestelyt onnistuivat pääsääntöisesti hyvin. Saatujen palautteiden perusteella saamme arvosanan hyvä. Tiedämme jo missä voimme ensi vuonna parantaa ja sen tulemme tekemään.

Mielestäni osallistujamäärä oli kohtuullinen.  Vaarojen Maraton Kolilla vei varmasti pisimpien sarjojen osallistujia, mutta sellaista viikonloppua ei löydykään, että kilpailevaa tapahtumaa ei olisi.

Kilpailussa nähtiin jo kokeneita Rogaining urheilijoita, että aloittelijoita. Ero on nähtävissä suoraan pisteissä. Eniten pisteitä keräsi kahdeksassa tunnissa Team Iida Finland, 153 pistettä. Siihen piti kulkea 52:n kilometrin matka. Kovan suorituksen teki myös Veli ja sen sisko -Team Ylistaro sarjassa Seka 4 tuntia. He keräsivät neljän tunnin aikana 98 pistettä. Mihin olisivatkaan yltäneet kahdeksan tunnin aikana?

Kiitos kilpailijoille, että valitsitte Peurunka Rogainingin. Kiitos Peurungalle, että olitte mukana järjestelyissä. Tulevaisuudessa meillä on mahdollisuus järjestää yhdet Suomen parhaimmat Rogaining kilpailut.

Kilpailun johtaja
Petri Alvoittu

Tulokset, reittihärveli ja kuvia löytyy kilpailun sivuilta