You are hereK-S Oravapolkuleiri ja kilpailut 18.-20.6.2013

K-S Oravapolkuleiri ja kilpailut 18.-20.6.2013


[Leirikutsu] [Leiriohjelma] [Kilpailukutsut] [Lähtöajat, oravapolkukilpailu] [Joukkueet, viesti]
[Kilpailuohje, oravapolkukilpailu] [Kilpailuohje, oravapolkuviesti] [Ratamestarin lausunto]
[Tulokset, oravapolkukilpailu] [Väliajat, oravapolkukilpailu] [Tulokset, oravapolkuviesti]
[Kuvia leiriltä ja kisoista


Vihtavuoren Pamauksen suunnistusjaosto toivottaa juniorisuunnistajat sekä ohjaajat lämpimästi tervetulleeksi kesän 2013 Oravapolulle Laukaan Multamäkeen. Oravapolkuleiri alkaa henkilökohtaisella kilpailulla tiistaina 18.6. klo 18 ja päättyy seurojen väliseen Oravapolkuviestiin torstaina 20.6. Viesti starttaa klo 10.

Majoitus tapahtuu kauniissa Multamäen leirikeskuksessa, jossa käytössämme on neljän hengen mökkejä sekä kaksi suurempaa majoitusrakennusta vuoteineen. Halukkailla on mahdollisuus telttailla alueella. Toivomme ilmoitusta telttamajoituksesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Multamäki tarjoaa osallistujille myös runsaat vapaa-ajan aktiviteetit sekä saunomis- ja uimismahdollisuuden. Ruokailu tapahtuu Multamäen erillisessä keittiörakennuksessa.

Leiri on suunnattu 7-14 -vuotiaille (viestissä osallistujan yläikäraja 16 vuotta), joskin kannustamme seuroja käyttämään omia nuoria apuohjaajina pakollisten täysi-ikäisten ohjaajien (väh. yksi kymmentä lasta kohden) lisäksi.

Hinta: Leirin hinta on 45 euroa leiriläiseltä ja 35 euroa ohjaajalta/huoltajalta. Hintaan sisältyy majoitus, ruokailu sekä ohjelma. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tilille

KSOP 522122-46898

Nordea 131730-53595

Viitteeksi nimi/nimet sekä seuran nimi.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset leirille ti 4.6 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hayrinen.minna(at)gmail.com. Ilmoittautumisten yhteydessä on ilmoitettava mahdolliset erityisruokavaliot sekä seurasta mukaan tulevat huoltajat/ohjaajat.

Oravapolkukilpailut: Huomioithan, että kilpailuihin on erillinen ilmoittautuminen IRMAN kautta. Kilpailun jälkeen voi minkä tahansa radan kiertää myös joko yksin tai saattajan kanssa ilman ajanottoa tai aikaa ottaen. Kartan voi lunastaa infosta. Karttamaksun 5 €€ voi maksaa infoon tai ilmoittaa, että seura maksaa. Lisätietoja kilpailuohjeissa.

Henkilökohtainen kilpailu käydään leirin aluksi ti 18.6. klo 18.00 alkaen ja viesti leirin päätteeksi to 20.6. klo 10.00 alkaen.

Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Nuori Suunta -kortin omaavat ovat vakuutettuja suunnistusharjoitusten ajalta.

 

Leirivarustus:

- mökkimajoituksessa tarvitaan aluslakana, tyynyliina ja makuupussi.

- lenkkiasu, suunnistusasu, riittävästi vaihtovaatteita ja -kenkiä, sadevaatteet

- pyyhe ja peseytymisvälineet

- A4 karttasuoja, kompassi ja Emit-kortti (jos löytyy)

- juomapullo

- taskurahaa (leirillä kioski)

 

Lisätietoja saat leirijohtajilta: Pia Westerberg (0405194648) sekä Anneli Kovanen (0503260749)