You are hereSuunnistus / Kilpailut

Kilpailut


Keski-Suomen Maakuntasuunnistus 20.5.2019 Valkolassa

Keski-Suomen Maakuntasuunnistus kirmaistaan Laukaan Valkolassa maanantaina 20.5.2019 klo 18.00.  85-vuotta täyttävä Vihtavuoren Pamaus ja Keski-Suomen suunnistus ry. toivottavat Keski-Suomen ja Keski-Suomen suunnistus ry:n toiminta-alueen kunnat mukaan kamppailuun metsomaakunnan herruudesta, yhdellä tai useammalla joukkueella.

Keski-Suomen avoin AM-yö 18.9.2018 Valkolassa

Vihtavuoren Pamaus järjestää Keski-Suomen avoimet AM-yö suunnistukset upeissa Laukaan Valkolan maastoissa. Lue lisää kisasivuilta HUOM! Viimeiset kuntorastit siirtyvät samalta päivältä seuraavalle päivälle (keskiviikko) ja samaiseen Valkolan maastoon.

Peurunka Rogaining 29.9.2018

Peurunka ja Vihtavuoren Pamaus järjestävät lauantaina 29.9.2018 rogaining-kilpailun, joka sopii kaikille luonnossa liikkuville: suunnistajille, seikkailijoille, retkeilijöille, vaeltajille, perheille ja työ- tai kaveriporukoille. Rogainingissa joukkueet keräävät pisteitä eriarvoisista rasteista, joita voi hakea vapaassa järjestyksessä annetun kilpailuajan puitteissa. Sarjoja on kolme: kuuden tunnin kilpasarja, kolmen tunnin pyöräsarja (MTB) ja kahden tunnin kuntosarja. Lapsille on tarjolla omaa ohjelmaa sekä mahdollisuus hoitoon kahden tunnin ajan. Ilmoittaudu mukaan ennen elokuun loppua, niin olet mukana urheilukellon ja askelmittarien arvonnassa! Lisätietoja https://peurunkarogaining.com/ sekä facebookissa.

Tervetuloa syksyn raikkaaseen koitokseen!

 

 

Aiempia ViPa:n järjestämiä kilpailuja: